Heinolan omatoimikirjasto

Heinolan omatoimikirjasto on auki joka päivä klo 6 - 22

Omatoimikirjastossa voit käyttää kirjaston lehtisalin ja kirjakellarin tiloja ja palveluita myös silloin, kun henkilökunta ei ole paikalla. Omatoimikirjasto on avoinna vuoden jokaisena päivänä klo 6 - 22.

Luettavana on runsaasti lehtiä, myös sähköisenä. Voit lainata lehtiä, uutta kaunokirjallisuutta pokkarikokoelmasta sekä runoja ja vanhempaa kirjallisuutta kirjakellarista. Pokkarihyllyssä on myös lastenkirjoja lainattavaksi. Tietokone ja Wi-Fi-yhteys ovat käytössäsi.

Omatoimikirjastoon kirjaudut sisään kirjastokortilla tai viivakoodillisella henkilöllisyystodistuksella ja PIN-koodilla. PIN-koodi on sama, jota käytetään verkkokirjastossa, lainausautomaatilla ja tietokoneilla. PIN-koodin saat kirjastosta, kun henkilökunta on paikalla.

Heinolan omatoimikirjaston säännöt