Etkot Heinolan kirjastossa

Tervetuloa juhlimaan satavuotiasta Suomea kirjastoon klo 12 - 15! Kahvitarjoilu ja ohjelmaa.

Aika ja paikka:

1. tiistai, 5. joulukuuta 2017 Aika: 12:00 Heinolan kaupunginkirjasto
Hinta: maksuton Kesto: 3 tuntia
Etkot-logo

Suomi 100 vuotta – Etkot kirjastoissa 5. joulukuuta 2017 on Suomen kirjastoseuran hanke ja osa valtakunnallista satavuotisjuhlavuotta. Kirjastojuhlien ideana on kutsua asiakkaita kirjastoon juhlimaan kirjastoa ja satavuotista Suomea ja siten toteuttaa juhlavuoden teemaa "Yhdessä". Juhlat kirjastossa toimii myös koko kansalle suunnattuna Linnan juhlien esijuhlana, etkoina.

Ohjelma Heinolan kirjastossa:

klo 12 Heinolan musiikkiopiston musiikkiesityksiä
          Sibelius: Romanssi - Veera Laamanen, viulu
          Pikkupianistit

12 – 15 Kahvitarjoilu – kirjaston henkilökunta juhlamielellä, tule tapaamaan meitä ja Kirjastoilves Laina-Unelmaa!

12.30, 13.30 ja 14.30 Kanteletarta, Kalevalaa ja harvoin kuultuja kirjallisuuden helmiä suomeksi ja englanniksi

12.30 – 13.30 E-lehtien esittelyä lehtisalissa

klo 14 Satuhetki

Juhlan aikana klo 12 - 15 voit tutustua peliharrastaja Kalle Ylösen tuunaamaan Richard Borgin Memoir 44 -lautapelin Raatteentien taistelukenttään.